Heden & Hundshopping

Idag var vi på Revingehed igen, för att visa en annan Lina Revingehed. Vi skulle egentligen ha setts i lördags men då väderleksrapporten sa pissregn hela förmiddagen valde vi att ändra oss och flytta fram det en dag. Tur var väl det, för det regnade verkligen när de sa det skulle göra det och idag sken solen till & från.

DSC_0331red
Lina nr 2, har en schnauzer vid namn Tage. Tage är lika gammal som Ammo i princip, men där någonstans är det nog slut på likheterna. Tage är en mer försiktig liten herre, som verkar tänka efter före och inte kastar sig in i saker helt huvudlöst. Lugn och hanterbar helt enkelt, allt som Ammo i perioder inte är alltså 😉

Vi hade en trevlig promenad, men stackars Tage blev helkroppstacklad ett par gången av Ammo – så han tyckte inte alls Ammo var en rolig typ. Fullt förståeligt faktiskt, Ammo han förstod inte alls att Tage inte alls ville leka på det sättet och försökte då och då bjuda upp på samma typ av lek.
Jag är dock lite nöjd med att Ammo faktiskt lyssnade på tillsägelser och för det mesta lät Tage vara. Ibland kunde han inte låta bli dock..
Nåja, både jag och Lina tror att de kan bli vänner bara Tage förstår att Ammo inte menar något illa med hur han leker, och att Ammo lär sig att hejda sig lite.

DSC_0325redDSC_0320red

Lina och Alice då? Ja, det var lika trevligt som vanligt och Alice lekte lite med båda pojkarna!

När vi var klara på heden så åkte Lina (nr 1) och jag till Biltema och shoppade lite. För min del blev det en fejkbiabädd, en leksak och en fäll till Linas bil som Ammo kan få ligga på när vi åker med henne.
Än så länge är inte Ammo särskilt imponerad över sin nya bädd men det kommer kanske..

DSC_0336red

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s