Vi har skött oss!

Jag & Ammo har skött oss på sista tiden med allt utom att blogga ;). Jag har varit duktig med träningen, vilket märks direkt på Ammo som blir mycket mer harmonisk när vi gör saker regelbundet.
Jag har både varit duktig och tränat ensam på korpvallen (eller som jag kallar det Ammos BK ). Det går inte alltid superbra men vi kommer nog små steg framåt hela tiden.
Jag tänkte även att jag skulle bli bättre på att filma när jag tränar, vilket jag övade på i förra veckan. Så här såg det ut då:

Ammo träning from Sara Englund on Vimeo.

I söndags var jag på brukshundsklubben med 2 stycken från kursen jag gick under hösten. Det är alltid lika kul att få träna med staffebröderna Kane & Tage! De är superduktiga och deras mattar är så himla trevliga! Jag hoppas de vill göra om det (trots en pinsam grej, som jag inte tänker nämna här..) Träningsgänget i söndags:

Jag var även på brukshundsklubben igår, men då med Eileene & Kira istället. Jag fick endel tips och trix från Eileene, vilket jag verkligen behövde & det känns som jag fick lite vertyg för att fortsätta träna. Fick fint fokus i fotgåendet en sväng och både jag & Eileene fick svettas 😉
Jag hjälpte även till att vara mottagare i budföringen till Kira. Så imponerad av Kira som bara hoppade ur bilen och sedan gick till planen för att köra budföringen. De tränade även på apporten & framförgåendet och de ser onekligen snart tävlingsklara ut!
Snodde två bilder av Eileene med:

Idag har Ammo & jag träffat världens sötaste halvsyster Maggie & hennes matte Teres. De lekte i två timmar och verkade ha väldigt roligt, även om Maggie tycker att Ammo är en oförskämd snorunge ibland. Även jag hade väldigt trevligt, och som bonus kom Thea för att få klappa mer dobermann 🙂

DSC_0638red

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s