Julkort!

Jag är en såndär töntig matte som älskar att ta foton vid högtider och festligheter, iaf om man får ta på hunden någon form av huvudbonad.
Nu är det ju bara 3 dagar till julafton och jag har varit ledig idag – det var därför dags att ta några fina julbilder på Ammo.

Vi gick till fårhagen för att fota, av flera skäl. Ett var att då kunde Ammo få busa av sig innan fotograferingen och jag kunde dessutom ha honom lös på bilderna. Bättre på alla sätt alltså!
Jag passade även på att ringa Erika som kom bort med Yatzy för att få några fina bilder på henne med. E hade även med sig sitt barnbarn, som busade med hundarna och kastade boll. Det är så fint att se Ammo med barn, för han försöker verkligen vara lugnare med dem. Han springet t.ex inte rakt in i dem som han gör med andra, och han hoppar inte efter bollen på samma sätt. Han backar av och trots hur man ser hur det kryper i kroppen så väntar han tills bollen blir kastad – lika glad trots att bollen bara kommer 1/3 av sträckan som vanligt och trots att det tar längre tid innan man får den. Älskade hund!

Här kommer slutresultet:

julkort2016

dsc_0175red

dsc_0148red
Tipp tapp, tippe-tippe-tippe, tipp tipp tapp?

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s