När man bara vill träna!

Vissa dagar är rena vilodagar för mig och Ammo, vi går kanske bara några varv runt gården eller en kort sväng till rastgården på hela dagen. Dessa dagar inträffar oftast när jag jobbat natt eller när vi hittat på mycket de andra dagarna. Jag skäms inte ett dugg för dem, även om det nästan verkar lite fult i vissa kretsar att man faktiskt inte gör ett skit ibland.

Mitt och Ammos problem med dessa dagarna är något annat, det är att vi inte kan låta bli att träna lite ändå. Är han lös i hundrastgården så kommer han självmant fram för att köra lite fritt följ och jag kan inte låta bli att kedja ihop det med något annat. Idag blev det hoppa upp på brunnen, inkallning och sättande/fritt följ som kördes helt plötsligt. Det är så himla roligt liksom, särskilt när Ammo själv så gärna vill jobba. Men så tänker jag, tänk så tröttnar vi?
Tänk så är det plötsligt inte så roligt längre? Vad gör vi då liksom?

Jag är väl inte superorolig att det skulle hända men ibland dyker den tanken upp i bakhuvudet. Är det något ni tänker på?
Eller är ni kanske bättre på att ha tråkigt än mig och Ammo?

hundbilder-sommar-2016-046

 

2 reaktioner på ”När man bara vill träna!

  1. Känner igen mig!
    Så svårt att låta bli när hundarna är så träningsvilliga! 🙂 Speciellt när man har två 😉
    Däremot kan jag ha nån vecka/dag då jag inte känner/orkar göra något alls, mer än koppelpromenader. Oftast är detta efter en period med intensivt tränande och mycket i vardagen, så detta brukar då vara välkommet av både mig och hundar.
    Men tanken finns, även om jag inte heller är särskilt orolig för någon jättelång period av utebliven träning 🙂

    Gilla

    • Skönt att man inte är ensam om den där känslan!

      Ja jag har med dagar då vi verkligen inte gör någonting. Kan ärligt säga att vissa dagar är vi bara ute kanske totalt 30 min på hela dagen. Det är rätt skönt med, och jag tror det behövs som balans!

      Gilla

Lämna en kommentar